Ικανοποίηση επιβατών στην ακτοπλοϊα, μελέτη περίπτωσης η ακτοπλοϊκή γραμμή Πειραιάς - Χίος - Νικολαρά, Μαρία (2015)
Η παρούσα εργασία διερευνά το θεωρητικό υπόβαθρο της ικανοποίησης των πελατών σε συνάρτηση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της ικανοποίησης για την ακτοπλοϊκή υπηρεσία, καθώς επίσης διερευνά τα επίπεδα ικανοποίησης των επιβατών στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πειραιάς – Χίος.