Η μεθοδολογία του qfd & του hoq και η εφαρμογή της στην σχεδίαση ενός νέου τραπεζικού προϊόντος: σύνθετο τραπεζοασφαλιστικό προϊόν - Χαλιακόπουλος, Γεώργιος (2015)
Η διπλωματική αυτή εργασία διακρίνεται σε δύο διαφορετικά τμήματα. Στο πρώτο μέρος παρουσιάζονται τα κριτήρια για τον σχεδιασμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ το δεύτερο μέρος περιέχει αναλυτική παρουσίαση με ταυτόχρονη εφαρμογή του μοντέλου qfd. Σε αυτή την ενότητα θα προβληματιστούμε για το πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η φάση του σχεδιασμού νέων τραπεζικών προϊόντων και αν τελικά η εφαρμογή του μοντέλου qfd ωφελεί τις τράπεζες που το χρησιμοποιούν.