Προσπάθειες για οριοθέτηση αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (ΑΟΖ), σύμφωνα με τη συνθήκη του Montego Bay (1982) για το δίκαιο της θάλασσας, στην Ανατολική Μεσόγειο - Σπύρου, Ελευθερία (2015)
Η παρούσα εργασία έχει ως θέμα τις προσπάθειες για την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), βάσει της Συνθήκης του Montego Bay(1982) για το Δίκαιο της Θάλασσας, στην Ανατολική Μεσόγειο.