Shipping IPOs - Ζαίμης, Γεώργιος; Σειλόπουλος, Έκτορας (2015)
Η εργασία επεκτείνεται στον σχολιασμό και την απόδοση μετοχών ορισμένων ναυτιλιακών εταιριών οι οποίες είναι εισηγμένες στα δύο μεγαλύτερα Αμερικανικά χρηματιστήρια(NYSE,NASDAQ). Παρατηρείται η τιμή εισαγωγής καθώς και η τιμή μετα απο συγκεκριμένες χρονικές περιόδους