Ανάλυση ναυλαγοράς, μοντέλο ναυτιλιακής αγοράς και χρήση των FFA’s - Αμέντας, Μικές (2015)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση και ανάλυση της ναυτιλιακής αγοράς. Η εργασία σκοπεύει να περιγράψει ορισμένα πολύ σημαντικά θέματα τα οποία ανακύπτουν μέσα από την μελέτη της παγκόσμιας ναυτιλίας και της δομής και του τρόπου λειτουργίας της.