Ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες εισηγμένες σε διεθνή χρηματιστήρια - Ιωαννίδου, Ελένη (2015)
Η εργασία παρουσιάζει τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες που έχουν εισαχθεί στα διεθνή χρηματιστήρια, τους λόγους για τους οποίους διέφυγαν εκεί αλλά και τα οφέλη που έχουν αποκομίσει από τη χρηματοδότηση σε περίοδο οικονομικής κρίσης.