Αποδοτικότητα των συστημάτων διοίκησης ολικής ποιότητας - Αντωνογιαννάκης, Μάρκος (2015)
Oι επιχειρήσεις αναπτύσσουν μια νέα φιλοσοφία ποιότητας, αυτή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας (ΔΟΠ) και για την εφαρμογή της απαιτείται η εγκατάσταση ενός συστήματος ποιότητας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της και σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της.