Η αγορά του χάλυβα από τις αναπτυσσόμενες δυνάμεις του διεθνούς συστήματος (Κίνα & Ινδία) προς τις ανεπτυγμένες χώρες της δύσης. - Λιάπη, Αναστασία (2015)
Η εργασία που ακολουθεί σχετίζεται με την αγορά του χάλυβα από τις ανεπτυγμένες χώρες της Ανατολής (Κίνας και Ινδία) προς τις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης (Αμερική). Αναλύονται οι συνθήκες που επικρατούν στην οικονομία των χωρών παγκοσμίως, τόσο όσο αφορά τις ανεπτυγμένες όσο και τις υπανάπτυκτες χώρες. Περιλαμβάνονται και στατιστικά στοιχεία που αφορούν την πορεία του παγκοσμίως.