Ανταγωνιστικότητα κόστους ολυμπιακών αερογραμμών και αερογραμμών Αιγαίου σε κοινούς προορισμούς - Μαρινάκη, Αικατερίνη (2015)
Η εργασία έχει ως στόχο την σύγκριση, ενός μέρος του άμεσου Λειτουργικού Κόστους των δύο ελληνικών αεροπορικών εταιριών Aegean και Ολυμπιακής, σε κοινούς προορισμούς (Αθήνα -Χίο, Αθήνα - Θεσσαλονίκη, Αθήνα - Χανιά). Σκοπός είναι να ερευνήσουμε, κατά πόσο οι δύο εταιρίες ανταγωνίζονται στο άμεσο λειτουργικό κόστος.