Σχεδιασμός διαχειριστή σεναρίου για σύστημα διαδραστικής αφήγησης με βάση την προσέγγιση των μεταβλητών τμημάτων - Παναγιωτίδης, Ιωνάθαν - Γιάννης - Ανδρέας (2015)
Αρχικά παρουσιάζονται θεωρητικά σχήματα ανάλυσης αφηγημάτων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από ένα σύστημα διαδραστικής αφήγησης. Στη συνέχεια παρουσιάζεται ένα σχήμα κατηγοριοποίησης των υπαρχόντων συστημάτων διαδραστικής αφήγησης. Τέλος προτείνεται ένας διαχειριστής σεναρίου που βασίζεται στο σχήμα του Claude Bremond.