Design for sustainability: a non-critical review - Μποφυλάτος, Σπύρος - Σταύρος (2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως στόχο την επισκόπηση διαφορετικών προσεγγίσεων, πλαισίων και εργαλείων στο χώρο της σχεδίασης για αειφορία.