Βιοδιασπώμενα πολυμερή στη σχεδίαση για το περιβάλλον - Κατσουγιάννη, Στυλιανή - Δημήτριος (2015)
Επισκόπηση των βιοδιασπώμενων πολυμερών και μελέτη εφαρμογής τους στη σχεδίαση για το περιβάλλον, περιορισμένη από τις μηχανικές ιδιότητες των υλικών