Πρόταση επανασχεδίασης συστήματος μεταφοράς υγρών καυσίμων: επανασχεδιαστική προσέγγιση εκφόρτωσης υγρών καυσίμων από διαμερίσματα βυτιοφόρου οχήματος σε υπόγειες δεξαμενές πρατηρίου διακίνησης καυσίμων - Βάρφης, Ευάγγελος (2015)
Επανασχεδιαστική προσέγγιση εκφόρτωσης υγρών καυσίμων από διαμερίσματα βυτιοφόρου οχήματος, σε υπόγειες δεξαμενές πρατηρίου διακίνησης καυσίμων.