Διαχείριση έργων: εφαρμογή σε δύο ελληνικές εταιρείες - Παπαχριστοδούλου, Ιωάννα (2015)
Η διπλωματική διατριβή μου περιλαμβάνει μια επιμέρους θεωρητική ανάλυση βασικών εννοιών της διαχείρισης έργων και δύο μελέτες περιπτώσεων πάνω σε δύο Ελληνικές Εταιρείες