Μεταποίηση συσκευασίας τροφίμων: μελέτη υλικού και γεωμετρίας της δομής - Σκλιά, Παρασκευή (2015)
Πως γίνεται κάτι που προέρχεται από τα σκουπίδια να χρησιμοποιείται σχεδόν αναλλοίωτο ως πρώτη ύλη για μαζική παραγωγή αντικειμένων; Αυτή ήταν η αφορμή για αυτή την εργασία, στην οποία μελετήθηκε μια συγκεκριμένη διαδικασία μετατροπής συσκευασιών σνακ σε χρηστικά αντικείμενα. Επίσης, μελετήθηκε το υλικό απ' το οποίο κατασκευάζονται οι συσκευασίες αυτές ως προς τις μηχανικές του ιδιότητες. Ακόμη εξετάστηκε και η συμπεριφορά της δομής του αντικειμένου όταν δέχεται συγκεκριμένες φορτίσεις. Τέλος, παρουσιάζονται κάποιες δοκιμές εξέλιξης αυτής της δομής.