Σχεδιασμός βιωματικού εκθέματος για την ενεργειακή κατανάλωση του φωτισμού - Μιχαηλίδου, Ιωάννα (2015)
Αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι ο σχεδιασμός συμμετοχικού εκθέματος, το οποίο, μέσω της δημιουργίας ψυχαγωγικής εμπειρίας, θα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση ως προς την ενεργειακή κατανάλωση του φωτισμού, θα εκτίθεται σε Περιβαλλοντικό Μουσείο, και θα απευθύνεται κυρίως σε επισκέπτες 5-17 ετών.