Η εταιρική ταυτότητα σαν αλληλεπίδραση της εταιρίας με τις ενδιαφερόμενες ομάδες της: μια έρευνα για την επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας μέσω εικόνας για εταιρία κατασκευής γυαλιών ηλίου - Γοργογιάννη, Κωνσταντίνα (Σπυρίδων) (2015)
Μελέτη της εταιρικής ταυτότητας στα πλαίσια επικοινωνίας της εταιρίας με τις ενδιαφερόμενες ομάδες της και του ρόλου που παίζει η εικόνα στην επικοινωνία. Μελέτη περίπτωσης για την επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας μέσω εικόνας για εταιρία κατασκευής γυαλιών ηλίου.