Η τεχνική της εμψύχωσης κούκλας στην παραστατική κινηματογραφία με υλοποίηση - Πλακόπουλος, Ευστάθιος (2015)
H stop-motion εμψύχωση αποτελεί μια από τις παλαιότερες τεχνικές στο χώρο της παραστατικής κινηματογραφίας. Στη συγκεκριμένη εργασία έπειτα από μια συνοπτική ιστορική αναδρομή σημειώνονται οι αρχές και οι μέθοδοι εμψύχωσης, οι οποίες εφαρμόζονται σε μια προσωπική προσέγγιση ενός σύντομου οπτικοακουστικού δείγματος.