Εργασιακός χώρος στο οικιακό περιβάλλον - Γιώτα, Βαΐα Δ. (2015)
Το παρόν έγγραφο παρουσιάζει μια έρευνα η οποία εξετάζει τις προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα που αναπτύσσονται όταν ο εργασιακός χώρος εισβάλλει στο οικιακό περιβάλλον και τη λύση που προτείνεται.