Σχεδίαση υπηρεσιών για επαγγελματίες ταξιδιώτες αεροπορικών εταιριών - Kαπράλος, Λεωνίδας (2015)
Παρουσιάζεται η επιστήμη των υπηρεσιών. Η επιστήμη της σχεδίασης υπηρεσιών, τα μοντέλα, μέθοδοι και εργαλεία που χρησιμοποιεί. Γίνεται σχεδίαση υπηρεσίας για επαγγελματίες ταξιδιώτες αεροπορικών εταιριών.