Σχεδιασμός εργαστηρίου για το μάθημα "Σχεδιασμός και Ανάλυση Μηχανισμών" - Πλαστήρας, Χριστόφορος - Παύλος (2015)
Η διπλωματική εργασία περιλαμβάνει το σχεδιασμό εργαστηρίου για μάθημα μηχανολογικού ενδιαφέροντος με την βοήθεια του εμπορικού πακέτου των lego mindstorms που περιλαμβάνει τους μηχανισμούς με τέσσερις ράβδους, με γρανάζια και οδηγητικές καμπύλες.