Σχεδίαση και υλοποίηση συστήματος παρακολούθησης και απεικόνισης πτήσεων σε πραγματικό χρόνο - Θεοδωρακόπουλος, Ιάσων - Άγγελος (2015)
Το πληροφοριακό σύστημα καθιστά την εικόνα της εναέριας κυκλοφορίας προσβάσιμη στο κοινό μέσω μιας διαδικτυακής διεπαφής.