Σχεδιασμός συστήματος υδροπονικής καλλιέργειας στα πλαίσια διαμερίσματος πόλης - Καπερώνη, Ευθυμία (2015)
Η διπλωματική εργασία πραγατεύεται το θέμα των αστικών καλλιεργειών σε οικιακό επίπεδο, με στόχο το σχεδιασμό μιας τελικής πρότασης για ένα σύστημα που θα φιλοξενεί βρωσιμα φυτά εντός του περιβάλλοντος ενός διαμερίσματος πόλης, με χρήση της μεθόδου της υδροπονίας.