Σχεδιασμός ομάδας skate-friendly αντικειμένων κατάλληλα για δημόσια αστική φύτευση - Ανδρέου, Πέτρος - Χρήστος (2015)
Σχεδίαση αντικειμένων για δημόσια αστική φύτευση προσανατολισμένα στις ανάγκες του skateboarding.