Μελέτη της σκηνογραφίας στις ταινίες μεγάλου μήκους πληροφορικής κινηματογραφίας: μελέτη περίπτωσης: οι ταινίες της εταιρείας Pixar - Ξυνιά, Μαριάννα - Ιωάννης (2015)
Μελέτη της ταυτότητας της σκηνογραφίας στα πλαίσια του ψηφιακού περιβάλλοντος των ταινιών πληροφορικής κινηματογραφίας. Εντοπισμός των στοιχείων που συνθέτουν το σκηνογραφικό πλαίσιο των ταινιών του συγκεκριμένου μέσου, βάσει της μελέτης των ταινιών μεγάλου μήκους της εταιρείας Pixar από την αρχή της φιλμογραφίας της (Toy Story, 1995), μέχρι και τη δωδέκατη κατά σειρά ταινία της (Cars 2, 2012). Προσδιορισμός του βαθμού κατά τον οποίο επηρεάζεται η διαδικασία ανάπτυξης των σκηνογραφικών στοιχείων και τελικά το συνολικό σκηνογραφικό αποτέλεσμα μιας ταινίας πληροφορικής κινηματογραφίας, από την εισαγωγή και διαρκή αναβάθμιση της διαθέσιμης τεχνολογίας και των δυνατοτήτων της ψηφιακής σχεδίασης.