Συνεισφορά της σχεδίασης πληροφορίας σε μουσεία: περίπτωση των βιομηχανικών μουσείων - Μαρούλη, Μύριαμ - Ηρακλής (2015)
Η διπλωματική εργασία μελετά τη συνεισφορά της σχεδίασης πληροφορίας σε μουσεία και το πως και γιατί αυτή κρίνεται απαραίτητη. Συγκεκριμένα θα μελετηθεί ο ρόλος της πληροφορίας (κείμενα, βίντεο, παρουσιάσεις κτλ) που συνοδεύει τα εκθέματα κυρίως στα βιομηχανικά μουσεία.