Σχεδιασμός πολυμορφικού επίπλου για παιδιά από 0 έως 12 ετών για οικιακή χρήση - Βαγιάκου, Γιασεμή (2015)
Καθώς το παιδί μεγαλώνει, οι ανάγκες του αυξάνονται. Το γεγονός αυτό, φέρνει τους γονείς σε μια νέα διαδικασία όσον αφορά στην επίπλωση και διακόσμηση του νέου χώρου που θα φιλοξενήσει το μωρό. Τις περισσότερες φορές ο χώρος αυτός αναμένεται να είναι αρκετά περιορισμένος. Αυτό, έχει ως συνέπεια την ανάδειξη της ανάγκης ανασχεδιασμού των βασικών παιδικών επίπλων. Στην παρούσα διπλωματική εργασία, σχεδιάστηκε ένα πολυμορφικό, παιδικό έπιπλο, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται και θα διαμορφώνεται, σύμφωνα με την ηλικιακή εξέλιξη των παιδιών και τις ανάγκες που προκύπτουν κατά την ανάπτυξή τους. Το έπιπλο αυτό, θα αποτελέσει μια οικονομική και έξυπνη λύση στην σημερινή κρίση που επικρατεί διευκολύνοντας τόσο τους γονείς όσο και το παιδί μακροπρόθεσμα.