Η ανάδυση της εννοιολογικής μεταφοράς στην παραγωγή ιδεών κατά τη σχεδιαστική διαδικασία - Γαρεφαλάκη, Αρχοντία - Ιωάννης (2015)
Το ερώτημα που καλείται μέσα από πειραματικές διαδικασίες να απαντήσει η παρούσα διπλωματική εργασία είναι : «Πως χρησιμοποιούνται οι μεταφορές για να δομηθεί η κατανόηση των σημαντικών ιδεών σχεδιασμού και του ίδιου του σχεδιασμού και πώς σχετίζονται με τα σχεδιαστικά αντικείμενα;»