Μελέτη των παραγόντων εμβύθισης σε διαδικτυακά παιχνίδια μεγάλου αριθμού χρηστών - Αρμάγος, Παναγιώτης - Ιωάννης (2015)
Στόχος αυτής της έρευνας είναι η μελέτη των παραγόντων που προκαλούν την εμβύθιση στα MMORPG, με σκοπό την μεγιστοποίηση της εμπειρίας χρήστη και η σύνδεση των παραγόντων της εμβύθισης με σχεδιαστικές οδηγίες που θα αποτελούν το εργαλείο του σχεδιαστή κατά τη σχεδίαση και την αξιολόγηση MMORPG, προκειμένου να επιτύχει την αίσθηση της εμβύθισης