Μελέτη ψηφιακών εφαρμογών διάδοσης της πολιτιστικής κληρονομιάς: σχεδίαση και υλοποίηση διαδραστικού συστήματος πληροφόρησης για την ανάδειξη των νεοκλασικών κτηρίων της Σύρου - Αντωνίου, Ευαγγελία (Χρήστος) (2015)
Μελέτη της απήχησης της τεχνολογίας στον κλάδο του πολιτισμού και σχεδίαση πληροφοριακού συστήματος για την ανάδειξη των νεοκλασικών κτηρίων της Σύρου.