O ρόλος των διαδραστικών εφαρμογών στην διαδικασία της εκπαίδευσης: συγκριτική προσέγγιση παραδοσιακών παραστατικών και διαδραστικών μέσων, ως προς την αποδοτικότητά τους κατά την διαδικασία της εκπαίδευσης και της ικανοποίησης των εκπαιδευτικών στόχων - Ντέρρ, Κορίνα - Μάρτιν-Ούλριχ (2015)
Στην διπλωματική αυτή εργασία μελετάται η αποδοτικότητα των έργων παραστατικής κινηματογραφίας και των διαδραστικών εφαρμογών ως μέσων παρουσίασης κατά την διαδικασία της διδασκαλίας όταν έχει προηγηθεί ο κατάλληλος σχεδιασμός βασισμένος σε εκπαιδευτική θεωρία.