Λειτουργική διερεύνηση συστημικών παραμέτρων και αρχών της πολυπλοκότητας με εφαρμογή στη σχεδίαση συστημάτων μάθησης - Μάλλιος, Δημήτριος - Νικόλαος (2015)
Λειτουργική διερεύνηση, αξιολόγηση συστημικών παραμέτρων και αρχών της πολυπλοκότητας με εφαρμογή στη σχεδίαση συστημάτων μάθησης