Σχεδίαση ανθρωπολογικού ντοκιμαντέρ με τη μέθοδο των σχεδιασμάτων - Τζέρμπη, Κωνσταντίνα - Χαράλαμπος (2015)
Σχεδίαση ανθρωπολογικού ντοκιμαντέρ με τη βοήθεια της μεθόδου των σχεδιασμάτων. Ανάλυση παραδειγμάτων