Drones και προστασία της ιδιωτικότητας - Δήμα, Μαρία - Ιωάννης (2015)
Σκοπός της συγκεκριμένης διπλωματικής εργασίας είναι η ανάλυση της επίδρασης των drones στη σημερινή κοινωνία. Ta drones είναι αεροσκάφη που δεν εχουν πιλοτο. Ειναι απαραίτητο να καταγραφούν τα χαρακτηριστικά τους, οι σκοποί για τους οποίους αυτά χρησιμοποιούνται και οι επιδράσεις οι οποίες μπορούν να προκύψουν από αυτά κυρίως στον τομέα που αφορά θέματα προστασίας της ιδιωτικότητας.