Εξόρυξη γνώσης και εφαρμογής της στην αναγνώριση κακόβουλων εφαρμογών για Android - Μανώλας, Εμμανουήλ (2015)
Χρησιμοποίηση των permissions εφαρμογών Android σαν δομή δεδομένων για εξόρυξη γνώσης και εφαρμογής της στην αναγνώριση κακόβουλων εφαρμογών