Ανάπτυξη διαδικτυακού συστήματος διαχείρισης επιστημονικού περιοδικού με χρήση CMS - Δημόπουλος, Ηλίας (2015)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης επιστημονικού περιοδικού. Τα επιστημονικά περιοδικά τηρούν μία διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των υποβολής των εργασιών και σε αυτήν την εργασία προσπάθησα να αυτοματοποιήσω όσο το δυνατόν περισσότερες διαδικασίες και να δημιουργήσω ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη αλλά και τον διαχειριστή. Ως βάση για την ανάπτυξη του συστήματος χρησιμοποιήθηκε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) Drupal. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή εφαρμογή που καθιστά στον χρήστη εύκολη την εγκατάσταση και τη διαχείρισή του.