Μελέτη αλγορίθμων ελέγχου ισχύος και δρομολόγησης σε ασύρματα δίκτυα αισθητήρων - Μπουζαρέλος, Κυριάκος (2015)
Περιγραφή αλγορίθμων ελέγχου ισχύος και αλγορίθμων δρομολόγησης σε ασύρματα δίκτυα αισθητήρων και σύγκριση των αλγορίθμων δρομολόγησης AODV και DSDV μέσω προσομοίωσης με το NS2