Ανάλυση δικτυακών επιθέσεων με το honeyd - Γώγουλος, Μάρκος (2015)
Αρχικά παρουσιάζονται οι τεχνολογίες honeynets και έπειτα το honeyd, ένα open source εργαλείο για την εύκολη και γρήγορη δημιουργία virtual hosts. Πραγματοποιείται πείραμε με το honeyd σαν μία ολοκληρωμένη μέθοδο εκμάθησης των θεμάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια δικτύων και αναλύονται τα αποτελέσματα. Βγαίνουν ενδιαφέροντα στοιχεία για τη φύση των δικτυακών επιθέσεων.