Διαδικτυακή εφαρμογή κοινωνικού - ψυχολογικού μοντέλου Bourbeau - Ασπρίδου, Μαρία (2015)
Μετατροπή του κοινωνικο-ψυχολογικού μοντέλου (δημιουργία πέντε βασικών τραυμάτων) της Lise Bourbeau σε μια διαδικτυακή εφαρμογή.