Internet of things - Κατσαρής Δημήτρης; Λεοντή, Ιάνθη - Αγγελική (2015)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής είναι η μελέτη, η ανάλυση και η παρουσίασητης προόδου που έχει γίνει μέχρι σήμερα αλλά και θα γίνει μελλοντικά στο χώρο τουΙnternet οf Τhings (IoT).