Τεχνικές εξόρυξης δεδομένων σε σύστημα υποστήριξης ακαδημαϊκών-επαγγελματικών αποφάσεων - Παπαδόπουλος, Δημήτριος (2015)
Η φοίτηση σε ένα τμήμα Πολυτεχνικής σχολής περιλαμβάνει το σημαντικό βήμα λήψης αποφάσεων κατά το τελευταίο (ή τα τελευταία) έτος(η) φοίτησης, για μετέπειτα επαγγελματική πορεία. Η απόφαση για συνέχιση ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας, επαγγελματικής αποκατάστασης, σπουδών στην Ελλάδα ή στην Αλλοδαπή, είναι από τις πλέον δύσκολες αλλά και σημαντικές για έναν φοιτητή ή μια φοιτήτρια.