Μελέτη της τοπικής αγοράς εργασίας στο νομό Σάμου - Δρόσος, Αθανάσιος (2015)
Στην εργασία αυτή παρουσιάζω τα στατιστικά στοιχεία για την αγορά εργασίας στο νομό Σάμου για το χρονικό διάστημα 2011-2013. Περιλαμβάνει στοιχεία του ΟΑΕΔ για το ποσοστό ανεργίας στο νομό για το εν λόγω διάστημα και στοιχεία πληθυσμού από την απογραφή του 2011 της ΕΛ.ΣΤΑΤ.Μετά παρουσιάζω τις απαντήσεις από τους φορείς και τις επιχειρήσεις που πήρα συνέντευξη και τους σκοπούς και τη μεθοδολογία των ερωτηματολογίων που χρησιμοποίησα. Μετά, καταλήγω σε κάποια συμπεράσματα για τις προοπτικές της αγοράς εργασίας του νομού Σάμου. Τέλος, στο παράρτημα παραθέτω τα ερωτηματολόγια που χρησιμοποίησα στις συνεντεύξεις.