Συγκριτική αξιολόγηση προγραμμάτων λογισμικού διαχείρισης έργων: δυνατότητες λογισμικού ανοικτού κώδικα - Λαγογιάννης, Βασίλειος (2015)
Στο πρώτο μέρος της εργασίας παρουσιάζονται και αναλύονται οι δυνατότητες του Λογιαμικού Ανοικτού Κώδικα. Στο δεύτερο μέρος της εργασίας συγκρίνονται και αξιολογούνται τέσσερα προγράμματα λογισμικού διαχείρισης έργου. Τα τρία από αυτά είναι προγράμματα λογισμικού ανοικτού κώδικα: Open Workbench, Planner, GanttProject. Το τέταρτο είναι το εμπορικό πρόγραμμα λογισμικού διαχείρισης έργου της Microsoft, το Project 2003.