Κοστολόγηση οδικών εμπορευματικών μεταφορών με τη χρήση της μεθόδου “activity based costing (ABC)” - Τριανταφύλλου, Παναγιώτα (2015)
Κοστολόγηση οδικών μεταφορών βάσει δραστηριοτήτων εταιρείας μεταφορών. Σχεδιασμός και ανάπτυξη εργαλείου κοστολόγησης. Μελέτη περίπτωσης ελληνικής μεταφορικής εταιρείας