Ανάλυση του συστήματος εμπορευματικών μεταφορών στη Χίο - Μηνούδης, Χρήστος (2015)
Ερευνητική εργασία με ερωτηματολόγια για το σύστημα εμπορευματικών μεταφορών στη Χίο, σε συνεργασία με τις μεταφορικές εταιρίες του νησιού