Συμβατικά και εναλλακτικά συστήματα θέρμανσης: μια συγκριτική οικονομοτεχνική αξιολόγηση - Μπαρλαγιάννης, Γεώργιος (2015)
Μια οικονομοτεχνική αξιολόγηση μεταξύ λεβήτων πετρελαίου και λεβήτων στερεών καυσίμων, όπως pellet και βιομάζας.