Ανάλυση εφικτότητας κατεργασιών παραγωγής κοπής και διαμόρφωσης - Κύρου, Καλλιόπη (2015)
Αναπτύσσεται μέθοδος αξιολόγησης εφικτότητας κατεργασιών παραγωγής κοπής και διαμόρφωσης με αποτέλεσμα την παραγωγή ενός φασεολογίου.