Κλαδική ανάλυση του κατασκευαστικού κλάδου πριν και μετά την κρίση - Τσαπάρας, Αντώνιος (2015)
Στην εν λόγω διπλωματική εργασία με τίτλο «Κλαδική ανάλυση του κατασκευαστικού κλάδου πριν και μετά την κρίση», εξετάζονται τόσο οι εξελίξεις που διαδραματίζονται στον κατασκευαστικό κλάδο πριν αλλά και κατά την διάρκεια της κρίσης που διανύουμε, όσο και οι κυριότεροι παράγοντες που συνέβαλλαν στην πορεία των εξελίξεων αυτών.