Υποστήριξη αποφάσεων πηστοληπτικής ικανότητας πελατών με νοήμονες υπολογιστικές τεχνικές - Μαστροπέτρος, Κωνσταντίνος (2015)
Αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας πελατών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και συγκεκριμένα με τη χρήση του προγράμματος Weka.