Μελέτη οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας με την Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Ευαγγέλου, Σαμουήλ (2015)
Η εργασία εξετάζει τις σχέσεις της Ελλάδας με την Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε οικονομικό επίπεδο, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξή τους μελλοντικά.